UX Compleet

UX Compleet

Het UX Compleet pakket bestaat uit een totaaloplossing voor jouw product of dienst. We beginnen uiteraard met een creatieve sessie om jouw idee in kaart te krijgen. Dit levert een aantal inzichten, een duidelijk plan van aanpak en een goed idee op. Hierna gaan we aan de slag om van jouw idee een sterk visueel eindproduct te maken. Een eindproduct wat gewoon werkt.

UX Compleet proces

UX Compleet onderscheidt zich van UX Basis door middel van onderzoek en het aantal iteraties wat we gaan doorlopen. Doordat we vaker het UX proces doorlopen, kunnen we gerichter testen. Dit betekent dat we dichter bij de gebruiker uit gaan komen dan wanneer we het UX Basis pakket doorlopen.

Wat heb ik aan UX Compleet?

  • Creatieve sessie. Samen brengen we jouw idee naar het volgende level.
  • Sterk visueel eindproduct wat getest is met de gebruiker.¬†Een getest product sluit beter aan op de wensen en behoeften van de gebruiker. Dat resulteert in meer tevreden klanten, meer omzet en meer conversie. Daarnaast moet het er gewoon super uitzien, toch?
  • Complete oplossing voor de lange termijn. Volledig project op het gebied van user experience (UX) design, user interface (UI) design en visual design.

Hoe nu verder?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!