UX Basis

UX Basis

In dit pakket kijken we naar de gebruiker, waar hij voor staat en hoe wij het beste je product of dienst hierop aan kunnen laten sluiten. Dit doen we met een creatieve sessie waarin we samen jouw idee verder uitwerken. De resultaten hiervan geven ons een goed beeld van wie de gebruiker is. Dit gaat ons helpen om tot een sterk visueel eindproduct te komen. Een eindproduct wat de basis vormt voor een passend UX vervolgproces.

UX Basis proces

Het UX Basis pakket bestaat uit een volledige iteratie van het UX proces. We beginnen met een creatieve sessie om samen te kijken naar jouw product of dienst. Hoe kunnen we de gebruiker het beste benaderen om jouw product een succes te maken? De resultaten hiervan verwerken we tot visueel product. Deze gaan we testen met de doelgroep. Dit levert een passend eindproduct op die getest is met de gebruiker.

Wat heb ik aan UX Basis?

  • Creatieve sessie. Samen brengen we jouw idee naar het volgende level.
  • Sterk visueel eindproduct. Jouw product in een geheel eigen visuele stijl. Val op met een prachtig visueel ontwerp. Het moet er ook gewoon super uitzien, toch?
  • Getest met de gebruiker. Een getest product sluit beter aan op de wensen en behoeften van de gebruiker. Dat resulteert in meer tevreden klanten, meer omzet en meer conversie.

Hoe nu verder?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!