Werkervaring

Het is inmiddels al 2020. De tijd vliegt! Ik weet nog hoe ik in 2016 begon aan mijn eerste volledige baan als designer. Inmiddels is dat bijna 5 jaar geleden en heb ik voor verschillende bedrijven en opdrachtgevers gewerkt.

Capgemini

Sinds augustus 2019 ben ik in dienst bij Capgemini (Utrecht). Daar werk ik als user experience consultant bij Idean; de creative agency van het bedrijf. Ik heb als UX designer en UX researcher gewerkt aan verschillende projecten. Op dit moment werk ik via Idean aan een project bij Rabobank.

Augustus 2019 – Heden

Projecten

Rabobank

Defensie

Lamb Weston Meijer

Open Circle Solutions

Open Circle Solutions is een bedrijf die gespecialiseerd is in het leveren van maatwerk software-oplossingen. Bij Open Circle Solutions ben ik werkzaam geweest als UX consultant binnen het Mobile team.

September 2018 – Augustus 2019

Projecten

Brandloyalty

Bernardus Golf

Fans4Music

Fans4Music was een startup in de muziekindustrie die als doelstelling had om muzikanten via een platform met (nieuwe) fans in contact te brengen. Het bedrijf zocht naar een designproces en een visie rondom visuele en creatieve uitingen. Binnen Fans4Music heb ik gewerkt in de rol van visual, interaction en UX designer.

Maart 2017 – Augustus 2018

Mobile Pioneers

Mobile Pioneers was een bedrijf die zich specialiseerde in (mobiele) applicatie-ontwikkeling. Het bedrijf werkte vanuit een ‘user centered’ benadering aan technische oplossingen voor B2B vraagstukken. Binnen MobilePioneers heb ik gewerkt in de rol van visual designer, UX design en consultant.

Maart 2016 – Februari 2017

Projecten

Mammoet

Vitens

LUMC

G2 Speech

Jumbo